WELKOM BIJ GASTENVERBLIJF VESTERKE* 

Wij, Yvonne en Eric

heten u van harte welkom in het mooie rustige Tungelroy. Tungelroy is een klein kerkdorp dat hoort bij de gemeente Weert, groenste regio van de wereld. Het heeft een gezellige kern en een uitgestrekt buitengebied. Het grenst aan alle kanten aan bosrijke natuurgebieden en aan de Tungelroyse Beek. 

 

Ons gastenverblijf is een prive woning en bevindt zich achter een haag van coniferen voor de buitenwereld aan het oog onttrokken. Het is een uitstekende plek voor mensen die van rust houden en eens helemaal tot zichzelf willen komen. Het gastenverblijf ligt in een rustige omgeving dat grenst aan natuurgebied de Tungelerwallen en biedt plaats aan een gezelschap tot vier personen. Als knusse stube ingerichte ruimte, zithoek met slaapbank, eethoek, keukenblok, aparte slaapkamer met twee bedden en een doucheruimte met wc. Grenzend aan een grote binnenplaats met overdekt terras met jacuzzi biedt het u alle comfort. Heerlijk voor een nacht, maar ook zeer geschikt als vakantieverblijf voor een langere tijd.

 

              Eropuit in de omgeving van gastenverblijf Vesterke*

 

Midden Limburg doet zeker niet onder aan de schoonheid van Zuid Limburg, maar is door
zijn vlakkere landschap veel toegangkelijker voor recreatieve wandelaars en fietsers. Er is in Midden Limburg nog veel te ontdekken. Gastenverblijf Vesterke is ook hiervoor een uitstekende uitvalsbasis.Gelegen aan de rand van het kerkdorp Tungelroy bent u in 10 minuutjes lopen in natuurgebied de Tungelerwallen. Natuurgebied de Krang ligt op 20 minuten lopen. Maar ook de IJzerenman, de Laurabossen het Vossenven en Brook liggen in de directe omgeving. Als natuurliefhebber kunt u hier naar hartenlust wandelen, fietsen, mountainbiken en zelfs voor de ruitersport zijn er voldoende mogelijkheden.

 

Tungelroy ligt aan het Pelgrimspad.

Het ommetje romeinse brug start midden in Tungelroy aan het Barbaraplein. 

Fietsknooppuntroute 83 bevindt zich al op 400 meter van Vesterke.

Er zijn veel wandel en fietsroutes in de regio en heel Midden Limburg. Deze zijn allemaal duidelijk aangegeven, maar natuurlijk willen wij u daar alles over vertellen.

 

Er zijn bij de natuurgebieden en in heel Midden Limburg veel gezellige gelegenheden om even te rusten en te genieten van een hapje en drankje. In Tungelroy kunt u hiervoor terecht bij het gezellige cafe Kimpe Veld aan het Barbaraplein en restaurant de Toerist aan de Maaseikerweg.

vanuit de mooie natuurgeieden bent u zo in het centrum van Weert of Stramproy . Dit zijn gezellige plaatsjes en zeker de moeite waard. Voor een boodschap (De Jumbo supermarkt in Stramproy is 365 dagen per jaar geopend van 8.00- 21.00 uur ), winkelen of om de bezienswaardigheden, waaronder de St. Martinuskerk in Weert te bewonderen. Of gewoon om bij een van de gezellige cafees en restaurants te genieten van de gastvrijheid. Proef ook zeker de welbekende heerlijke Weerter vlaai.

Weert heeft een subtropisch binnenbad en een buitenbad.Zwembad de IJzerenman.

 

Ook kunt u in Midden Limburg genieten van natuur wateren. De maasplassen zijn goed bereikbaar.

 

Het historische witte stadje Thorn is ook zeker de moeite waard te bezoeken. 

 

Shoppen....dat kan in Weert, maar zeker ook in Roermond.Deze stad , zo'n 20 km van Vesterke, heeft een mooie binnenstad met vele winkels, maar ook een Designer outlet en een retailpark. Deze zijn allemaal bijna 365 per jaar geopend.

 

Dit alles is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden .Zo zijn er in de regio nog tal van bezienswaardigheden, activiteiten, workshops, uitstapjes. Te veel om op te noemen. Tijdens uw verblijf vindt u meer informatie en zijn wij altijd bereidt samen met u te kijken naar de mogelijkheden.

En na een dagje ontdekken is het weer heerlijk 'thuiskomen' bij Vesterke waar u in alle rust nog eens kunt nagenieten eventueel onder het genot van een  high tea of high wine die wij graag voor u verzorgen . En dan lekker ontspannen in de jacuzzi.

U ziet Midden Limburg is zeer de moeite waard eens te bezoeken .  

Onze regio heeft u veel te bieden....

Natuur

rust

wandelen

fietsen

cultuur

winkelen

Genieten met een grote G.

Meer informatie vindt u op onze website onder gastenverblijf, prijzen, omgeving en contact en bij ons persoonlijk tijdens uw verblijf.

 

Graag tot ziens bij Vesterke
Yvonne en Eric

 

* Vesterke is de familie bijnaam van de familie Kiggen en is afkomstig van de naam Silvester.